Lajme dhe Evente

Edukimi i të rinjve me kulturën e tolerancës dhe të mirëkuptimit për ndërtimin e një shoqërie demokratike
Transformimi i Gjimnazit "Aleksandër Moisiu"
Prezantimi i Projektit RESTART
Rizbulimi i Solidaritetit Evropian dhe Rritja e Tolerancës
 

Projekte

Shkolla Qendër Komunitare
Jean Monnet Chair
UNESCO Chair
Akademia Rinore për të drejtat e njeriut
Mobile Academy
 

NA NDIQNI